Let Støbejern

Omsider! Nu er der endelig komme en grydeserie med let støbejern. Støbejernsgryder er nogle af det bedste, når det gælder madlavning. Det er almindeligt kendt, at støbejern giver den bedste stegeflade og den mest lækre smag.

En ulempe ved støbejernsgryder har været vægten. De kan være ret vanskelige at håndtere under madlavningen, samt når de skal rengøres. Nu behøver du dog ikke længere tænke på dette. For nu får du produkter i et let støbejern! Takket være en ny fremstillingsproces får man et tyndere produkt, men stadig med den store styrke. Denne type støbejernsgryde virker på alle varmekilder, lige fra brændeovn til induktion!

Her på Bageren og Kokken kan du nemt finde dine støbejernsgryder, og du får høj kvalitet fra mærker som OBH Nordica og Ronneby Bruk. Du kan vælge mellem mange forskellige størrelser og farver. Produkterne omfatter stegepander, gryder, wokpander, sauterpander, grillpander, sovsekasseroller og stegegryder. Og listen fortsætter. Du kan også vælge fine støbejernsgryder med glaslåg. Disse vejer kun 3 kg! Køb dem og test dem i dit eget køkken!

Let Støbejern