Le Creuset Toughened

At være tough og hård er ikke altid et must. Eller godt for den sags skyld. Nogle gange er det bedre at være blød og hyggelig. Men det er virkelig en fordel, når du er en stegepande, gryde eller kasserolle. Det er noget, som Le Creusets serie med gryder har taget til sig, navnet er Toughened.

Le Creuset Toughened er fremstillet af et specielt hårdt anodiseret aluminium, der giver panderne og gryderne en fantastisk holdbarhed. Belægningen er såkaldt non-stick og bevirker, at maden ikke sætter sig fast i panderne eller wokpanderne, når man steger ved høj varme. Le Creuset Toughened indeholder et bredt udvalg af gryder. Gryder med låg, sauterpander, stegepander, kasseroller, wokpander og forskellige former for glaslåg til krukker indgår i serien. Gryderne virker til både induktion og gas på grund af den rustfrie bund.

Hos Bageren og Kokken sælger vi Le Creuset Toughened til fair priser, og du får en høj grad af service samt korte leveringstider. Vi tilbyder hele udvalget af Le Creuset Toughened i vores katalog.

Le Creuset Toughened