Le Creuset Støbejern

Le Creusets støbejern er historien om, hvordan to belgiske forretningsmænd mødtes på en messe i 1924 i Bruxelles. Den ene hed Armand Desaegher og var ekspert i støbejern, og den anden hed Octave Aubecq. Han var ekspert i lakering. Sammen fik de den geniale ide at lave lakeret, emaljeret støbejern.

Fra den dag har Le Creuset etableret sig som en førende producent inden for produktionen af støbejern og forskellige gryder i støbejern. Det særlige lakerede og emaljeret design er den helt rigtige opskrift på succes, og mange har forsøgt at efterligne vinderformlen. Le Creuset producerer deres støbejernsgryder i særlige sandforme, der smides væk efter, at hver gryde er blevet produceret. Alle Le Creusets støbejernsgryder og -pander er således enestående.

Hos Bageren og Kokken finder du et bredt udvalg af Le Creusets støbejernsprodukter. Le Creusets unikke støbejern fås med en stor farvevariation, og det gælder både støbejernsgryder og støbejernspander. Kvaliteten på ​​Le Creusets støbejernsprodukter er utrolig høj. Så høj, at man tilbyder en livtidsgaranti. Hvis du bestiller Le Creusets støbejernsprodukter på Bageren og Kokken får du en høj service, hurtig levering og rigtig gode priser. Vi har mange forskellige farver og variationer inden for Le Creusets støbejernssortiment, så find din personlige favorit!

Le Creuset Støbejern