Kobbergryder

Metallet fra Cypern, Cuprum, Cu, nummer 29 i det periodiske system. Måske kender du bedre grundstoffet som kobber, og det er et metal med utroligt mange gode egenskaber. Dels har kobber en dejlig og unik farve, der altid har været værdsat af os mennesker. Dels er kobber en virkelig fremragende varmeleder.

Et godt look samt varmeledende egenskaber er to egenskaber, der passer perfekt til pander, kasseroller og gryder. Det er derfor ikke særligt overraskende, at mange gryder netop fremstilles i kobber. Kobbergryder når hurtigere op på de helt høje temperaturer. Alt går hurtigere med kobber, og der kræver en vis forsigtighed, når du bruger den enkelte gryde, så ingredienser som grøntsager og kød ikke brænder på. Den rustikke følelse, som kobber skaber, er svær at slå, og har du valgt at investere i kobbergryder og - pander, skal du absolut ikke gemme dem væk i et skab.

Hos Bageren og Kokken elsker vi kobberkasseroller, kobberpander og kobbergryder. Derfor har vi samlet et fantastisk udvalg af gryder, kasseroller, sauterpander og stegepander i kobber, og de kommer fra kvalitetsproducenter såsom G.R.Y.M., Ronneby Bruk, de Buyer og Scanpan.

Kobbergryder