Fondue

Lejrbål var allerede i stenalderen et samlingspunkt for folk i de forskellige familier. Det var et sted, hvor man kunne skabe et fællesskab. I dag er vi ikke så mange, der har et lejrbål inde i boligen, men der er erstatninger, der udfører de samme funktioner.

På mange måder handler madlavning om at skabe et lejrbål, der kan samle familie og venner. Det samme gælder med en fondue. En fælles gryde, som hele familien eller selskabet kan sidde og dele mad rundt om, mens fortællingerne flyver af sted. Fondue legemliggør på mange måder den største glæde ved madlavning: At samle sig omkring noget.

Hos Bageren og Kokken finder du fonduegryder til alle forskellige former for fondue, både traditionel fondue, ostefondue eller chokoladefondue. De forskellige materialer og løsninger hjælper med at varme fonduegryden op. Vi tilbyder altid gode leveringsbetingelser, lave priser og en imødekommende service, hvis du vælger at købe din fonduegryde hos os.

Så invitér din familie eller dine venner og begynd at skære grøntsager, kød, jordbær og ananas! Opvarm chokoladen, osten eller olien og nyd alt den glæde, der er forbundet med fondue.

Fondue