Fissler

Det bliver sandsynligvis ikke meget bedre end dette. Fisslers kasseroller, gryder og pander er noget af det fineste, du kan placere på et komfur. Fissler tilbyder produkter af en høj kvalitet, og de er et velkendt brand blandt Europas mest professionelle kokke, og traditionen går flere generationer tilbage. Man tilbyder ikke kun praktiske produkter, men har også et meget flot design.

Når du begynder at bruge din Fissler kasserolle eller gryde opdager du hurtigt, at de har en række brugervenlige fordele. Når du ser det gode resultat, vil du ikke være i stand til at leve uden en stegepande fra Fissler! Alle disse kasseroller og pander er fremstillet af rustfrit stål, og de passer til alle former for komfurer og blus.

Ikke nok med det. Fisslers kasseroller, pander og gryder har en ekstra tyk bund. Det betyder, at de holder på varmen i lang tid! De fungerer endvidere både i ovn og opvaskemaskine! Har du fat i et ægte Fissler-produkt, får du altid gennemtænkte detaljer. Smart låg, praktisk at hælde af og måleenheder med mere. Du finder i øvrigt også en praktisk bordskåner i rustfrit stål og silikone inden for denne kategori.

Fissler