Demeyere

Her hos Bageren og Kokken finder du masser af pander og gryder fra Demeyere. Familievirksomheden stammer fra Belgien og blev grundlagt tilbage i 1908. Demeyere er kendt verden over grundet sine rustfrie gryder med den uovertrufne kvalitet. Det fantastiske er, at hver gryde og stegepande er udviklet særligt til det enkelte anvendelsesområde.

Demeyere er bl.a. sponsor for VM i madlavning! Produkterne benyttes også af kokkelandshold verden over. Vi mener, at dette understreger den høje kvalitet af disse produkter. Du finder også en trykkoger fra Demeyere. Denne flotte trykkoger forkorter tilberedningstiden med op til 70%!

Disse gryder kan også købes med ekstra tilbehør, såsom en pastaindsats, dampindsats og en dampindsats til trykkoger. Dette er en stor hjælp i køkkenet og gør det meget lettere at lave eksempelvis pasta! Vi tilbyder også en smart gryde med glaslåg. Eller hvad med en sauteuse, som er en kasserolle med omsluttende kanter. Perfekt til tilberedningen af sovsen, og når du hurtigt skal brune!

Demeyere