Chasseur Støbejern

Chasseur begyndte at producere støbejernsprodukter til køkkenet i begyndelsen af ​30'erne. Fabrikken ligger i Champagne-distriktet i Frankrig, og alle støbejernsgryder fremstilles stadig i den oprindelige fabrik. Støbning i jern er en gammel teknik, som i Kina kan spores tilbage til 500 f.Kr. Europa kom først med i 1300-tallet, men støbejern blev først almindeligt i køkkener og køkkenmiljøer op gennem 1800-tallet.

Chasseur har altid haft en stor kærlighed for håndværk og materialevalg. Alle produkter, der forlader fabrikken, gennemgår en grundig kvalitetskontrol udført af en håndværker. Med erfaring og stor sans for detaljen tjekker vedkommende, at produktet holder den højeste kvalitet. Sådan har det altid været hos Chasseur, og sådan bliver det ved med at være.

Hos Bageren og Kokken finder du en bred vifte af Chasseurs støbejernsprodukter til gode priser. Vi har bl.a. farverige støbejernsgryder fra Chasseur, men gryderne fås også i sort eller hvid. Køber du din Chasseur støbejernsgryde hos os, får du den leveret hurtigt og bekvemt. Chasseurs støbejernsgryder har holdt en høj fransk kvalitet siden 30'erne.

Chasseur Støbejern