Georg Jensen

I 1904 etablerede den danske sølvsmed Georg Jensen (1866-1935) sit brand med filosofien om at ville skabe designobjekter for alle, ligesom han ville forene skønhed med funktionalitet. Georg Jensens kunstneriske passion og talent samt hans evne til at opdage og hjælpe talentfulde designere lod ham bygge en platform, hvor kreative talenter kunne udvikles og nå ud med deres værker.
 
I dag, mere end 100 år senere, står Georg Jensen for kvalitetshåndværk og en tidløs æstetik. Med et produktsortiment, der strækker sig fra smykker og ure til boligindretning og bordservice, har Georg Jensen noget for alle.

Georg Jensen er baseret på et sæt fælles værdier som integritet, ægthed og dansk design. Dette kombineres med en tydelig forbindelse til den nordiske og danske natur, hvor karakteristika som den friske luft, det rene vand, men frem for alt enkelheden er fællesnævneren.

Georg Jensen har gennem årene haft mange succesfulde samarbejder med anerkendte designere såsom Sigvard Bernadotte, Constantin Wortmann, Helle Damkjær, Alfredo Häberli m.fl. Du finder disse kollektioner hos os på Bageren og Kokken.