Testvindere

At være den bedste er en vidunderlig ting. Følelsen af, at ingen er bedre til en bestemt ting, er meget opløftende. Uanset hvad det er, der gør dig til den bedste. Måske er man bedst til at kværne, hakke, blande, røre, skære, mikse, piske, riste, stege, koge, skrælle, riste eller bage. Alle vores produkter er hele tiden under bedømmelse, dels af kunder, dels i de såkaldte produkttest. De enkelte test er dog ikke noget endegyldigt facit på, hvilken køkkenmaskine, køkkenkniv eller pande der er den bedste, men det indikerer, hvad der er kvalitet, og hvad der ikke er.

I vores dejlige og store sortiment viser vi dig en række produkter, der er blevet kåret til at være bedst i test. Vi har samlet testvindere fra bl.a. ""Råd och rön"", ""Icakuriren"", ""Smartson"" og ""Göteborgsposten"".

Vi tilbyder dig stegepander, køkkenmaskiner, redskaber og design, der er blevet bedst i test. Den vigtigste test ligger dog altid og venter i dit køkken, og forhåbentlig lever disse produkter op til forventningerne.

Testvindere