Spisekammeret

I denne kategori finder du vores produkter, der kan spises og drikkes. Det omfatter bl.a. flere slags chokolader, der er perfekte til bagningen. Du kan også gå på jagt efter kaffebønner inden for de forskellige sorter. Maler du selv din kaffe, får du en helt anden oplevelse, end hvis du blot køber den færdig. Så kan du virkelig mikse på kryds og tværs, så du får den specifikke smag frem. Vi tilbyder dog også malet kaffe, kaffekapsler samt tekapsler. Selv her kan du vælge mellem flere forskelligartede sorter, så der er ikke noget at sige til, hvis valget bliver en smule svært.

Det er også i denne kategori, at du finder vores kagedekorationer, så du kan dekorere dine lagkager og bagværket, som du ønsker det. Hvem kan overhovedet få nok af kagedekorationer? Vælg mellem en række skønne farver.

Her på hylderne er der naturligvis også blevet plads til kager. Der er næppe noget bedre end en kage til kaffen! Du finder også forskellige slags marmelader samt en økologisk koldpresset rapsolie. Vi kan også tilbyde dig polynesiske vaniljestænger fra Tahiti, der anses for at være verdens fineste!