Rengøring & Opvask

I denne kategori finder du mange nyttige produkter, som du bruger ved rengøringen. Hygiejne er en stor del af en god madlavning, og her kan du finde tilbehøret, der gør det nemmere for dig at rengøre dit køkken og hjem. Vælg f.eks. håndbørster og skurebørster i et cool retrodesign. Vores børster fås i slidstærkt og smukt bøgetræ og virker både på tørre og fugtige områder.

Vi har også flere cool opvaskebørster i forskellige farver og mønstre! Vi forhandler bl.a. en meget populær opvaskebørste i en turkis farve med fine prikker. Du finder også flere opvaskestativer, herunder et meget elegant opvaskestativ fra Joseph Joseph, der er virkelig praktisk. Opvaskestativet er ikke kun meget rummeligt, men fungerer også som en smart indretningsdetalje. Eller hvad med en super lækker neglebørste?

Her hos Bageren og Kokken finder du også flere flotte karklude fra Växbo Lin. Kludene er vævet med en teknik, der gør dem porøse og meget brugervenlige. Hos os finder du også Eva Solos populære sæbedispenser og opvaskemiddeldispenser, der er automatisk og meget hygiejnisk!