Urtekrukker

Er det ikke bare vidunderligt at have krydderurter i potter derhjemme i vindueskarmen? At have friske krydderurter lige ved hånden er en rigtig luksus! Her finder du urtekrukker og krydderkrukker i flere forskellige farver og størrelser.

Der er flere urter, som kan flyttes fra haven og ind i urtekrukken, når det bliver efterår. Det er så rart og hyggeligt at have en lille krydderiplante i vinduet. Det ser smukt ud og er naturligvis meget økologisk!

En urt, der passer perfekt i en urtekrukke, er basilikum. Et tip er at sætte basilikum i et vindue, hvor der normalt er godt med lys, for så overlever planten i længere tid. Det er i det hele taget en vidunderlig urt, men du kan også gå efter citrongræs. Denne urt er ideel til indendørs brug.

Purløg er ligeledes en urt, der kan håndtere livet i vindueskarmen på bedste vis! Med purløg i hjemmet kan du nemt nyde frisk purløg. Andre anbefalelsesværdige urter er mynte, oregano, persille, rosmarin, salvie og timian. Sikke en følelse at have en hel køkkenhave indendørs!

Urtekrukker