Termoflasker

Hos Bageren og Kokken kan du finde flere forskellige størrelser og farver på dine termoflasker. Vi sælger både termokander, der er velegnede til kaffesammenkomsten og udflugten. Sortimentet tæller termokander fra Eva Solo, der fås i flotte farver og et stilfuldt design. Eva Solo tilbyder en drypfri termokande, der holder varmen i meget lang tid og har en smart bred krave, der giver en optimal brugervenlighed. Dette gør hverdagen lettere.

En termokande skal ikke kun være nyttig og effektiv. Den bør også fungere som en flot detalje på bordet, som du stolt kan præsentere til festen, kaffesammenkomsten eller middagsselskabet. Vi har også de populære termokander fra Stelton, der kommer i meget flotte farver, såsom messing og kobber. En termokande fra Stelton er meget luksuriøs og holder en meget god kvalitet. Stelton tilbyder dig bl.a. en termokande i en spejlpoleret variant. Kanden lyser op på bordet med sin fantastiske spejlblanke overflade.

Det er også i denne kategori, at du finder smarte termokrus med et stilfuldt design. Find derfor dine stilfulde termokrus fra Stelton!

Termoflasker