Serveringsskåle

Når man serverer sin mad for andre, er det et udtryk for kærlighed. Enten betaler vi penge for det på restauranten, eller også er det en kærlighedserklæring inden for hjemmets rammer. Serveringen er måske en af vores fremmeste kærlighedserklæringer.

Derfor ville det være en skam at præsentere vores serveringer i grimme, dårlige eller kedelige serveringsskåle. En skål er et af ​​de mest effektive og praktiske virkemidler. Med en serveringsskål holdes indholdet inden for kanterne, uanset om det gælder frugterne i frugtskålen, sukkerknalder i sukkerskålen eller slik i slikskålen. Det bliver der, hvor det skal være - i skålen eller munden.

Hos Bageren og Kokken finder du serveringsskåle i alle mulige designs. Vi har rimelige priser, god service og korte leveringstider for alle vore serveringsskåle. Bageren og Kokken har porcelænsskåle, keramiske skåle, melaminskåle og emaljeskåle fra mærker som IB Laursen, Le Creuset, Gerbera, Rice og Rosti samt andre. Vi forhandler alt fra store frugtskåle og multiskåle til små müsliskåle.

Serveringsskåle