Ramekiner

Hvordan serverer man en forret, dessert eller hovedret? Ja, svaret er bestemt ikke entydigt, da flere og flere køkkener opfinder nye måder at præsentere mesterværkerne på, og som ikke altid indeholder den klassiske serveringsskål. En serveringskonstellation, der dog bliver mere og mere almindelig på middagsbordet, er ramekinen.

Ramekiner er små, men meget nyttige forme. Ramekiner er ofte lavet af porcelæn, stentøj eller keramik. Desserter såsom crème brulee, soufflé eller en lille crumble er perfekt i en ramekin, men også forretter og sidedishs kan serveres i en ramekin. Hvis du taler om serveringen af en soufflé, sigter man oftest på at gøre brug af en ramekin.

Hos Bageren og Kokken tilbyder vi dig ramekiner i mange farver fra Le Creuset og Pillivuyt blandt andre. Med vores ramekiner og souffléforme får du en helt anden bredde på dine præsentationer. Desuden er en ramekin en fremragende ovnform. Hos os finder du de flotteste og bedste ramekiner til de bedste priser, og vi tilbyder en god service og hurtig levering.

Ramekiner