Øvrigt Borddækning

Elsker du at skabe en vidunderlig atmosfære via din borddækning? Vil du sætte et personligt præg på festen? I denne kategori finder du masser af smukke og smarte detaljer til middagsbordet. Her præsenterer vi dig også for forskellige papirdekorationer fra Rice. Du kan vælge mellem forskellige former og farver på papirdekorationerne.

Vi har også masser af fine sugerør med forskellige mønstre og farver. Disse er et perfekt valg, når der skal dækkes op til festen. Papirsugerør er et ideelt valg til milkshakes eller sodavand!

Hos Bageren og Kokken finder du også andre smarte detaljer. Her kan du for eksempel vælge mellem fine bægre og papirtallerkener i tykt papir. Du kan matche bægre og papirtallerkener, så du får en række fantastiske designs! Du vil også kunne finde papirservietter og små søde slikposer af papir. De fine slikposer af papir er perfekt til slik eller gaver til børnefesten! I denne kategori tilbyder vi dig også anden smart tilbehør. Blandt andre glasbrikker i silikone, lagkagelys, dekorationer, flagdug og kagepapir.

Øvrigt Borddækning