Olie, Vineddike & Dressingflasker

Her finder du flere forskellige flasker til olie, vineddike og dressing. Det er både virkelig smart og hyggeligt at have en olieflaske, vineddikeflaske eller dressingflaske stående på bordet. I vores sortiment finder du forskellige typer af olie- og vineddikekarafler. En oliekaraffel er meget nem at bruge, og du undgår rod!

Hvis du er på udkig efter en dressingshaker, har du fundet frem til det rigtige sted. Her kan du også vælge mellem flere typer, og med en dressingshaker kan du blande olierne, som du ønsker det, og derefter handler det bare om at ryste løs. Modellen har også en drypfri hældetud. I de forskellige modeller kan du bruge det ønskede indhold, såsom olier, marinader og vinaigretter. Så bland det hele med et tryk på en knap! Låget er lufttæt, så du kan opbevare blandingen på korrekt vis.

En oliesprayflaske eller vineddikesprayflaske er perfekt, hvis du ønsker at få en jævn strøm af olie på din salat. Det er overraskende nemt at bruge sprayflasken, så bare pump trykket op i flasken og begynd derefter at sprøjte direkte på din salat, grillret, gryderet eller bageform.

Olie, Vineddike & Dressingflasker