Melaminprodukter

Melamin er hård plastic, der gør sig godt som materiale til tallerkener, krus og skeer. Her finder du stilfulde produkter i melamin fra mærker som Rice og Rosti. Det gode ved melaminprodukter er, at det er en meget hygiejnisk form for plastic. Melamin tåler maskinvask, er meget holdbart og holder sig fri for ridser, ligesom det forbliver skinnende.

Hos Bageren og Kokken finder du alt, hvad du behøver, når du skal arrangere en hyggelig og sjov picnic. Vidste du, at ordet picnic stammer fra det franske pique-nique? I Norden har det været anvendt siden 1800-tallet. Når vi taler om picnic, tænker man på de udendørs frokoster, hvor der normalt serveres salater, sandwiches, frugt og slik. Drikkevarer kan være både kolde og varme. Det er dog meget almindeligt at medbringe kaffe eller varm kakao i en termokande.

Vi har også mange søde designs i denne kategori, som du vil elske. Skåle, krus, bestik, skåle, grydeskeer, flotte dejskrabere og cool lattekrus er nogle af de produkter, vi tilbyder dig.

Melaminprodukter