Kølebakker

Hos Bageren og Kokken kan du finde kølebakker i flere forskellige størrelser. Hvis du ønsker at køle julebordet eller sommerbuffeten, så har vi her det perfekte produkt! Det er meget enkelt og effektivt at bruge kølebakker, der som sagt holder maden kold på bordet.

Det tager kun 4 timer at fryse kølebakken ned. Herefter holder den på kulden i hele 6 timer. Vi synes, at det er en perfekt måde at holde maden kold i hjemmet. Men det er også ideelt til hoteller, restauranter, skoler og hospitaler. Alle fødevarer skal være af en god kvalitet og god smag.

Vidste du, at maden hurtig kan få en dårlig smag og kvalitet, når det ikke holdes ordentligt nedkølet? Dette er meget let at stoppe med en kølebakke. Bakterier dannes endvidere meget hurtigt, så snart de kølede varer ikke opbevares ved den korrekte temperatur. Det er derfor ret praktisk at have en eller flere kølebakker i fryseren! Så er du altid klar til at servere friske fødevarer. Kølebakker bør ikke vaskes i opvaskemaskinen, men blot tørres af med en fugtig klud.

Kølebakker