Kander & Karafler

Hos os på Bageren og Kokken får du tilbudt en bred vifte af forskellige kander og karafler. En stilfuld kande eller karaffel kan løfte hele din bordopdækning. Når kanden ikke er i brug, fungerer den nemt som en stilfuld indretningsdetalje i hjemmet.

Vidste du, at ordet karaffel kom ind i det nordiske sprog omkring 1700-tallet? Ordet menes at komme fra arabisk og anvendes i dag af mange forskellige europæiske sprog.

Vi har en bred vifte af forskellige mærker i sortimentet. Du finder også kander og karafler i forskellige farver og materialer, såsom porcelæn, glas, plastic, melamin og emalje. Du kan nemt vælge mellem flere karafler og kander, der er velegnet til forskellige lejligheder. Eller hvorfor ikke en glasbeholder med taphane, der er perfekt til festen!

Du finder bl.a. de moderne termokander fra Stelton, der fås i flere flotte farver og designs. Eva Solo byder på fine termokander og populære vin- og vandkarafler. I denne kategori kommer produkterne fra mærker som Rig-Tig af Stelton, Riess, IB Laursen, Rosendahl, Kilner, Iittala, Rice, Alfi, Arabia og Alessi.

Kander & Karafler