IB Laursen Porcelæn

Det var Marco Polo, der bragte porcelæn fra Kina og med hjem til Europa, og i 1600-tallet begyndte man at handle porcelæn fra Asien til Europa. I Europa var det længe et stort mysterium, hvordan porcelænet blev produceret, og værdien af ​​porcelænsvarerne var derfor meget høj. I sidste ende knækkede Johann Friedrich Böttger koden med kaolinler, som er den vigtigste ingrediens.

Det danske firma IB Laursen fører den europæiske porcelænsarv videre ved at designe virkelig flotte produkter med et moderne indslag. IB Laursens adelsmærke er at tilbyde porcelæn i mange smarte farver. Med tallerkener, skåle, serveringsskåle, fade eller æggebægre fra IB Laursen, sætter du virkelig fut i bordopdækningen. IB Laursen blev grundlagt i den danske by Ribe i 1970'erne af Ib Laursen. Der er tale om en familievirksomhed, der siden 2007 er blevet ledet af Peter Laursen, Ibs søn.

Hos Bageren og Kokken har vi en bred vifte af IB Laursens vidunderligt farverige porcelæn. For dem, der elsker porcelæn af en høj kvalitet og elsker et farvestænk i hverdagen, er IB Laursen et godt valg.

Bageren og Kokken leverer IB Laursens porcelæn til gode priser, med god service og kort leveringstid.

IB Laursen Porcelæn