Dækkeservietter

Hos Bageren og Kokken finder du flotte dækkeservietter i forskellige farver og former. Her kan du vælge frit blandt dækkeservietter, der passer til dig og dit køkken! Vi har dækkeservietter med absolut fantastiske designs. Disse er ikke kun praktiske, men tilbyder også en meget stilfuld indretning i køkkenet. Morgenmad, frokost, snack eller middag - vi har dækkeservietter, der passer til alle lejligheder!

Her finder du dækkeservietter i både plastic og tekstiler. Nogle gange kan det være svært at ændre noget i køkkenet. Det bliver så stort et projekt, og du ønsker derfor kun at ændre nogle ganske få detaljer. Dækkeservietter er her det perfekte valg. Du kan mikse og matche på enhver måde, du ønsker det. Dit bord og køkken vil blive opfattet som helt nyt, og det bringer en ny friskhed ind i køkkenet!

En dækkeserviet er også perfekt i børnefamilier, når du beskytter dugen og bordet fra pletter og grimme mærker. Vi ved alle, hvor kedeligt det er at have mærker i det nye bord, og med dækkeservietter undgår du dette.

Dækkeservietter