Æggebægre

Der er ikke mange steder, hvor du kan finde så mange gode æggebægre som hos Bageren og Kokken. Du finder æggebægre i flere modeller. Vi tilbyder her mange sjove farver og designs, ligesom du kan vælge smukke æggebægre i glas eller keramik. Under kategorien præsenterer vi også for spændende og sjove æggebægre, der er formet som køer, grise og høns.

Vi mener virkelig, det er fantastisk, at man kan købe æggebægre, der er udformet som små miniatureudgaver af Margrethe-skålen. De fås i de dejlige retrofarver blå, grøn, pink og gul. Du kan endda købe den tilhørende ske, og det er en perfekt gaveidé til æggeelskeren!

I denne kategori kan du også finde æggebægre med hjerteforme, og det er nemt at lægge skallen på siden. Vi elsker dem! Hvis du er vild med IB Laursen og Le Creusets smukke keramiske æggebægre, kan de nemt matches med andre produkter.

At dække bord med fine og personlige æggebægre er et hit på morgenbuffeten. Det er en sjov detalje, og alle omkring bordet vil sætte pris på indsatsen!

Æggebægre