Ure

Tidsberegning er et af menneskets ældste opfindelser. Anordninger som kan måle tiden med nogenlunde præcision har været opfundet i lang tid. Normalt kaldes vores tidsberegnere for ure og de kan se meget forskellige ud. I køkkenet er tiden nødvendig. Når vi spiser morgenmad vil vi vide, hvor lang tid vi har igen, så vi ikke kommer for sent på arbejde eller i skole. Når vi bager en kage vil vi vide, hvor lang tid den skal bages i ovnen for ikke at blive brændt. Et ur kan altså redde os fra mange kedelige hændelser.

Det et ur kan gøre, eller i hvert fald visse ure, er at sprede glæde i køkkenet eller hjemmet. Hvis man tilmed har et flot ur, så får man et køkken der er hyggeligere at være i.
For det meste er et ur en rigtig flot indretningsdetalje. Det kan i værste fald være en irriterende og kedelig påmindelse om, at vi er nødt til at tage afsted.

Hos Bageren og Kokken finder du flotte vægure og andre ure til dit køkken og hjem. Vores ure viser ikke kun hvad klokken er, men skaber også et fint hjem.

Ure