Tekstil

I denne kategori finder du flere forskellige typer af tekstil. Her finder du blandt andet tæpper og puder. Vi har blandt andet et quiltet tæppe fra IB Lauersen. Her kan da endda finde en plaid i mint. Hvis du er ude efter det perfekte forklæde, så er du kommet til det rette sted. Vi har flere flotte forklæder som beskytter dit tøj under madlavning og bagning.

Her finder du blandet andet forklæder fra varemærker såsom Greengate, Segers, PanGourmet, Global og Baway. Du finder også rigtig flotte forklæder fra os hos Bageren og Kokken.

Derudover kan du finde grydelapper og grydevanter i flere forskellige modeller og materialer. Det er jo næsten obligatorisk at have en grydelap og en grydevante hjemme i køkkenet. Du vil også finde kokketøj til både voksne og børn. Her er både kokkejakker og kokkehuer.

Vi tilbyder viskestykker i flere forskellige farver og mønstre. Et viskestykke er et must i køkkenet! Vi har også fine brødkurve i tekstil fra Stelton. Denne fantastiske brødkurv findes i flere forskellige farver.