Blendtec

Tom Dickson er en verdenskendt mand. Årsagen er først og fremmest en række klip på YouTube, der har givet ham stor succes. Flere af videoerne har over 10 millioner visninger. Konceptet bag klippene er "Will It Blend?" og går ud på, at Tom Dickson tester, hvad der er muligt at blande i en blender fra Blendtec. Blandt andet stopper han en iPad ned i en blender.

Man skulle tro, at Tom Dickson er en galning, men det er lagt fra tilfældet. Han er en utrolig succesfuld iværksætter, ingeniør og grundlægger af Blendtec. De producerer mixere og højhastighedsblendere med en utrolig kvalitet og ydeevne. Blendtec er især populær i hjemlandet USA, men vokser også i Europa og Sverige.

Flere og flere mennesker opdager fordelene ved at have en virkelig stor blender. Uanset om man elsker at lave mad, er fitnesselsker, sundhedsinteresseret, raw food-entusiast, juicefantast eller leder efter et stilfuldt design, passer Blendtecs mixere og blendere perfekt ind i billedet. Du får desuden en pålidelig ven i køkkenet, der holder i mange år fremover. Ellers kan du altid gøre som Tom Dickson og blende iPads eller sko og se, om det mon er muligt. For ham fungerer det perfekt!