Udstikkere

Hvad er egentlig det bedste ved julen? Enhver, der elsker julen, har sin personlige favorit. For nogle kan det være Julemanden eller gaverne, mens det for en anden måske er at mødes med den, man elsker. For en anden kan det være peberkagerne. Hos Bageren og Kokken ved vi, at alle har deres favoritting ved julen. Det, vi dog alle har til fælles, er, at vi elsker peberkager og -bagning.

Skønheden i dét at bage peberkager eller brunkager er, at man her kan vise, hvorfor julen er så speciel. Dejlige dufte samt gode, spændende smage gør julen til en elsket stund. Peberkager eller brunkager er og bliver en meget naturlig del af julen.

Hos Bageren og Kokken har vi klassiske udstikkere til din bagning med peberkagemænd, peberkagekvinder, peberkagegrise, peberkageengle eller hvorfor ikke en peberkagemoustache? Byg et fantastisk peberkagehus med en af ​​vores udstikkere eller skab dejlig julestemning med en sjov julemand og kane! Alle mulige typer af klassiske eller sjove udstikkere er tilgængelige her hos Bageren og Kokken.

Udstikkere