Springforme

Alt i køkkenet kan ikke altid være lige let. Nogle gange kan det være udfordringerne, der gør bagningen til en sjov aktivitet. Altså, hvis man vel at mærke forstår at løse dem. Selvom udfordringer udløser glæde og selvtillid i køkkenet, kan det føles godt at have det rigtige udstyr, så man føler sig en lille smule på sikker grund. En rigtig kedelig udfordring, der kan knække selv den dygtigste bager, er, når kagen ikke vil løsne sig fra formen. Der er intet, der er så trist som at falde lige før målstregen. Med springforme kommer du helt ind over målstregen.

Springforme er en fantastisk smart opfindelse. Med en springform løsner man hele kanten på bageformen, og det er derfor svært at mislykkes. Springformene har sparet mange fine kagers liv.

Hos Bageren og Kokken forhandler vi springforme til de situationer, hvor du skal bage gode og lækre kager. Vi tilbyder springforme af en god kvalitet, så du aldrig behøver at svigte en kage eller tærte. Vi har forme i metal og silikone fra forskellige kvalitetsmærker.

Springforme