Snitteknive til brød

At bage brød er virkelig et håndværk, og det afhænger af en række små detaljer, så man når frem til et godt redskab. For at lykkes med alle de små detaljer kræver det både viden om disse og viden om, hvordan du løser dem. Et andet vigtigt fundament er at have det rigtige bageudstyr. Ofte støder man ind i det problem, at brødet bliver for kompakt. Problemet er, at brødet bliver lukket inde i sin egen skorpe og derfor ikke kan udvides nok. Løsningen er at snitte i dejen inden bagningen. Du har blot brug for en snittekniv til brød.

Med de knivskarpe snitteknive får du et luftigere og smukkere brød, der ligner de professionelles brød. Det er sjovt at eksperimentere med sine egne snit og skabe forskellige smukke mønstre i brødet. Brødet bliver vidunderligt luftigt og er meget lettere at bryde med dine hænder, når du vælger at indlægge disse snit.

Vi har snitteknive, der passer ideelt til formålet med at snitte brødet, inden det ryger ind i ovnen. Med de kontrollerede revner i brødet er det mere end klart til bagning. Vælg mellem lige blad eller almindelige knive med en lige eller savtakket kant.

Snitteknive til brød