Silikoneforme

Silikone er et fantastisk materiale. Det er virkelig fremtiden for materialer i bagning og madlavning! Med dette materiale er det nemt at lade dejen slippe formen. Silikoneforme kan modstå høje temperaturer, er hygiejniske og er nemme at rengøre.

Silikoneforme er fleksible og meget holdbare. Vi har forme fra bl.a. Lékué. Disse er primært produceret af platinasilikone. Denne type silikone indeholder ej bisfenol. Dette sikrer, at der ikke er nogen sundhedsmæssig eller miljømæssig risiko ved at bruge formen. Silikoneforme er lugtfri og tager ikke smag af ​​fødevarer. Forme fremstillet af platinasilikone kan modstå ekstremt lave og høje temperaturer.

Vi forhandler også forme fra Silikomart, som er specialist i silikone inden for bagersektoren i Europa. Så snart du begynder at bruge disse forme, vil du slet ikke kunne undvære dem!

Silikoneforme kan modstå mikroovn, ovn, opvaskemaskine, køleskab og fryser. Det er meget hygiejnisk at anvende silikoneforme, idet de frastøder både vand og bakterier. De er meget nemme at rengøre.

Vi har forme i forskellige størrelser og motiver. Her finder du brydeforme, browniesforme, forme som cifre, forskellige blomstermotiver og hjerter.

Silikoneforme