Porcelænsforme

Det var Det Østindiske Kompagni i Gøteborg, som i 1700-tallet begyndte at importere porcelæn til Sverige fra Orienten; Kina og Indien. Det kinesiske porcelæn blev fragtet over en lang årrække, og man vil stadig kunne se levn fra denne æra i de svenske hjem. Nu behøver vi ikke længere vente i årevis for at få porcelæn i køkkenet. Her på Bageren og Kokken sælger vi porcelænsforme til mange anvendelsesområder.

Vi har porcelænsforme, der er velegnede til både madlavning og desserter. En porcelænsform kan modstå store temperaturforskelle, og den kan også både tage mod slag og stød, hvilket er meget nyttigt i køkkenet. Invitér en over til at prøve en lækker soufflé eller en lækker crème brûlée i en af ​​vores smukke porcelænsforme! Med porcelænsforme i køkkenet får du et elegant og klassisk design, der har forgyldt hjemmet siden 1700-tallet.

Hos Bageren og Kokken har vi samlet flotte, stilfulde og klassiske porcelænsforme fra nøje udvalgte kvalitetsproducenter såsom Pillivuyt. I modsætning til Østindisk Kompagni i 1700-tallet leverer vi dine porcelænsforme hurtigt, sikkert og trygt. Find din personlige favorit blandt vores fine porcelænsforme!

Porcelænsforme