Piskeris

I denne kategori finder du flere modeller og størrelser inden for piskeris, så du nemt kan blande dine ingredienser. Du finder bl.a. piskeris i træ, plastic, silikone eller metal. Hos Bageren og Kokken mener, at vi dit piskeris er et must i køkkenet. Man anvender dem gerne til at lave luftbobler i væsken, når du laver mad eller bager.

Vi har bl.a. flere modeller af det traditionelle spiralpiskeris samt det klassiske piskeris med ståltråd eller nylonspiral. Vi tilbyder også piskeris fra flere mærker som bl.a. KitchenAid, Fissler, Zwilling, Rösle og Fiskars. Vi har også flere forskellige varianter af det populære ballonpiskeris, bl.a. i silikone. Det er perfekt til dig, der vil undgå at ridse dine non stick-belagte kasseroller og gryder.

I denne kategori er der også gjort plads til ballonpiskeriset med en trådbold i midten. Denne gør, at du får flere luftbobler i dejen, helt uden større anstrengelser. Det gør bl.a., at du får lysere æggehvider og cremer. Hos os finder du også håndpisker og flade piskeris.

Piskeris