Nordic Ware Bageforme

Fastfood, rulletrappe og glødepæren er alle ting, der kommer fra USA. I Norden har vi altid haft et øje for, hvad der skete på den anden side af Atlanten, i hvert fald når det gælder nye idéer eller opfindelser. Selv når det kommer til bagningen, er vi blevet påvirket af den amerikanske madkultur. Tag nu eksempelvis cupcakes eller de mange forskellige slags lagkager. Bageren og Kokken har også taget på en lille oversøisk rejse for at finde nye sager til bagesortimentet.

Nordic Ware er et amerikansk mærke, der primært producerer fantastiske bageforme i alle tænkelige former for design. Med Nordic Wares forme kan du f.eks. bage kager, der ligner piratskibe, slotte, bikuber, biler, roser eller hjerter. De har også de mere klassiske sukkerkageforme til dem, der ikke ønsker at blive alt for afsporet. En af deres mest klassiske forme er deres Bundt Pan eller bageformen Heritage. Bageformene er støbt i tykt aluminium, der leder varmen på bedste vis, hvilket giver en mere jævn bagning. Nordic Wares forme holder en høj kvalitet, ligesom de er langtidsholdbare.

Bageren og Kokken forhandler Nordic Wares bageforme til gode priser og med hurtig levering. Vores ambition er at tilbyde en god service, hvis du bestiller en Nordic Ware bageform hos os.

Nordic Ware Bageforme