Måle & Veje

I denne kategori finder du alt, der hjælper dig med at veje og måle. Det kan være meget vigtigt at have præcise mængder, når du bager eller laver mad. Nogle gange handler det om perfektion, da der ikke kan være den mindste smule for meget eller for lidt af en bestemt ingrediens. Her på Bageren og Kokken kan du finde køkkenvægte, køkkenmål, doseringskander, smørbokse, målebægre og målesæt. Med andre ord alt, hvad du skal bruge til at veje og måle.

Vi tilbyder bl.a. en målekande med indbygget vægt. Denne smarte kande vejer fra 1 gram til 5 kg. Meget nyttigt inden for både bagning og madlavning. Du finder også flere produkter i et retrodesign. Hvad med en stilfuld retrovægt eller måske et retropræget målebæger?

I sortimentet finder du også Aioimark Butterbox. Denne populære smørboks er perfekt, når du blot ønsker at måle dit fedtstof, uden fedtede fingre. Den tilbyder også en meget hygiejnisk opbevaring af dit smør. I bunden af ​​kassen er der indhak, der svarer til 25 gram smør. Dette gør det meget nemt for dig at måle, hvor meget smør du har brug for.

Måle & Veje