Kageruller

Kageruller er bagerens bedste ven. Det er sandsynligvis det værktøj, der er vigtigst, når det kommer til bagning. Få redskaber eller bageudstyr er så forbundet med bageren som kagerullen.

Skal bageren kunne lave et godt brød, en fejlfri kage eller uforlignelige boller, kræver det, at bageren kan stole på sin kagerulle. Dejen må ikke klæbe eller rulle sig sammen, når der rulles med kagerullen. Bagerens kagerulle skal være både glat, let og elegant, så den nærmest danser hen over dejen. Ideelt set bør den også være flot, så bageren bliver glad i låget, bare vedkommende ser kagerullen. Måske har man også brug for kageruller til specielle formål, såsom tærter, der skal rulles ud. Det giver en stor fornøjelse i køkkenet.

På Bageren og Kokken har vi en bred vifte af kageruller. Klassiske kageruller i træ med eller uden håndtag. Der er også kageruller i silikone, som er fantastiske, fordi dejen ikke klæber til kagerullens overflade. Vælg f.eks. kageruller til tærter, der lader dig rulle i tærteformen, eller kagerullen til bradepanden, der kan bruges direkte i denne type pande. Vi tilbyder dig også diverse andre kageruller, såsom kageruller med riller.

Kageruller