Gærkurve

Gennem hele livet er der smutveje. Eller måske er smutveje det forkerte ord. Tricks er nok snarere et bedre ord. Materielle ting eller arbejdsmetoder, der forenkler og gør det endelige resultat bedre. Når det kommer til at bage, vrimler det med disse tricks. Nogle gange undrer man sig over, hvordan bageriet på hjørnet eller de kendte personligheder har så stort et held i forhold til andre præstationer. Det handler alt sammen om tricks, såsom at bruge en gærkurv, når du bager.

Gærer dit brød i en gærkurv, får du en god højde på brødet. Du får tilmed en flot overflade med et mønster på overfladen. Vælg mellem en gærkurv i rattan eller træfiber. Gærkurvene bør ikke følge med ind i ovnen. Læg dejen på en bageplade eller bagesten, og kom den ind i ovnen. En gærkurv er et lille, simpelt trick, der kan gøre en masse for det endelige resultat.

Hos Bageren og Kokken har vi et bredt og godt udvalg af forskellige gærkurve. Bagning bør ikke blive vanskeliggjort, og med en gærkurv gør du det nemmere at bage virkelig godt brød. Køb en gærkurv, og så bliver processen hverken kompliceret eller dyr. Derfor kan vi her på Bageren og Kokken tilbyde gærkurve til favorable priser, og vi tilbyder en god service og mange valgmuligheder. Vi leverer altid hurtigt og gnidningsløst, når du bestiller din gærkurv hos os.

Gærkurve