Dekoration af bagværk

At vi spiser med vores øjne, har du sikkert hørt på et tidspunkt. Det er dog ikke sikkert, at du virkelig har oplevet, hvor meget det egentlig gør sig gældende. Hvis du nogensinde har spist Ahlgrens biler, har du sikkert bemærket, at de tre forskellige farver på bilerne har forskellige smag. Sådan forholder det sig dog ikke helt. Det er bare farven på bilerne, der gør os i stand til at føle en forskel i smagen.

Eftersom vores syn er så afgørende, når det kommer til fødevarer og bagværk, er det meget vigtigt at kunne præsentere de fine kager og retter på bedste vis. At dekorere sit bagværk er både sjovt, kreativt og forbedrer smagsoplevelsen. Der er mange forskellige dekorationsværktøjer, der kan bruges til at dekorere de enkelte kager. Tyller, sprøjteposer, forskellige redskaber, forme, udstikkere eller sukkerpasta er værktøjet, som du får brug for.

Her på Bageren og Kokken finder du nemt de forskellige værktøjer til at dekorere dine kager, cupcakes, småkager og andre kager. Sprøjteposer, spatler, samt sukkerpasta og strøbøsser er med i sortiment. Du er nu klar til at skabe små mesterværker, så lad kreativiteten flyde.

Dekoration af bagværk