Dejskrabere

Har vi ikke alle brug for en dejskraber? Eller tilmed flere. En dejskraber er perfekt, når du ønsker at skrabe det sidste ud af skålen, og den er også med til at give dig succes i køkkenet! En dejskraber kan anvendes til mange forskellige ting. Det mest almindelige er naturligvis omrøring, blanding og sautering af diverse retter og bagværk.

Her finder du flere forskellige modeller. Vi har den traditionelle dejskraber, men også en model, der er buet samt en mindre minimodel. Du kan finde modeller fra vores eget mærke Bageren og Kokken. Men selv mærker som Fiskars, KitchenAid, Le Creuset, Rice, Rosti, Rösle, Silikomart, Sveico, Zwilling og Zyliss er med i sortimentet.

Vi tilbyder flere forskellige former for dejskrabere, alle i en høj kvalitet, og som ligger godt i hånden. Med de forskellige farver kan du nemt mikse og matche med de stilfulde skåle. Eller hvorfor ikke have dit køkkengrej i et særligt krus? Dette vil være en flot indretningsdetalje i køkkenet. Rosti har en komplet serie af smukt tilbehør til køkkenet med mange kombinationsmuligheder.

Dejskrabere