Dejskrabere

Bagning er ren glæde. Sådan burde det i hvert fald være. Bagningen bliver dog knap så sjov, når dejen klæber fast på fingrene, og halvdelen af det ​​håbefulde brød sidder fast på dine hænder i stedet for i skålen eller på køkkenbordet. Det er bestemt ikke sjovt, når køkkenbordet er dækket med klæbrig dej, hvor man nærmest skal bruge en højtryksrenser for at få det fjernet. Det er ej heller sjovt, når du tager pladen ud, og alle kanelbollerne er ujævne, grimme, småbrændte og ubagte.

Men bagning bliver ren glæde, når du virkelig har det gode bageudstyr, og alt går som en leg. Ligesom i madlavningsprogrammerne, hvor alt er linet op i skåle, og alt er rent og ryddeligt. Alt begynder med investeringen i en god dejskraber. Ligesom køkkenet har brug for knive, er dejskraberen omdrejningspunktet, når der skal bages. Med dejskraberen er du klar til at forme de perfekte boller, dele dejen i mindre dele eller lave mønstre på kagerne. Med mel, ovn og en dejskraber kommer du ganske langt, når det gælder bagning.

På Bageren og Kokken forhandler vi dejskrabere af en høj kvalitet i et stilfuldt design til rimelige priser og med en rigtig god service. Uanset om du er på udkig efter en dejskraber i silikone, træ eller metal, ja så har vi det på lageret.

Dejskrabere