Chokoladeforme & Tilbehør

Her hos Bageren og Kokken elsker vi chokolade. Vi elsker det faktisk så meget, at vi ikke rigtig ved, hvor vi skal begynde. Vi elsker alle dele af chokoladen; hver eneste lille ingrediens. Vi kan slet ikke beslutte, hvilken form vi elsker allermest. Vi har dog en lille svaghed for praliner.

Disse små dejlige chokolader, der kan varieres i det uendelige - uden at det bliver for meget. Der er ikke meget, der kan byde på stor variation inden for gastronomien. Smagsvariationerne kan du eksperimentere med i al evighed. De absolut bedste ting ved chokolade er, at du hjælp af chokoladeforme og chokoladetilbehør nemt kan lave dine egne himmelske praliner.

Det er sjovt og nemt at lave sin eget chokolade. Bageren og Kokken har chokoladeforme, der er fremstilelt af silikone, hvilket gør det nemt at få chokoladen til at slippe formen. Vi har også chokoladeværktøjer, som gør det nemmere at styre og forberede chokoladen. Vi har endvidere forme til praliner i forskellige former, størrelser og materialer fra velrenommerede producenter, der gør det til en fornøjelse at lave sine egne hjemmelavede chokolader.

Chokoladeforme & Tilbehør