Bageunderlag

Der er en række kritiske øjeblikke i køkkenet. Et sådant kritisk tidspunkt er bagningen. Det er i disse sekunder, minutter eller timer, at brød, kage eller muffins bliver omdannet fra dej til det færdige slutprodukt. Det er nu, det hårde arbejde skal stå sin prøve. Det er her, at det bestemmes, om bagningen bliver en succes eller ej.

Bagningen har en masse vigtige aspekter, som du skal huske på. Den ene er, hvad kagerne i ovnene skal ligge på. For at opnå et godt resultat kan man gøre brug af et bageunderlag, der er utroligt praktisk. Der findes forskellige typer, der opfylder forskellige funktioner, men med det rigtige underlag bliver bagningen og gæringen både nemmere og bedre. Med underlaget undgår du, at dejen fæstner sig på pladen, som sandsynligvis er en af de værste ting. Det er nærmest som om, at man snubler på målstregen. Der er også bageunderlag med integreret silikone. Brugen af de genanvendelige bageunderlagr er ekstremt praktisk og miljøvenligt. Ofte er de forskellige modeller lavet af silikone eller glasfiber.

Tjek vores dejlige sortiment af bageunderlag her på Bageren og Kokken, der både fås med silikone og glasfiber og kommer fra mærker som Lékué og Silikomart.

Bageunderlag