Bageren og Kokken Teaktræsskærebræt 45 x 35 x 3 cm

Bageren og Kokken Teaktræsskærebræt 45 x 35 x 3 cmBageren og Kokken Teaktræsskærebræt 45 x 35 x 3 cmBageren og Kokken Teaktræsskærebræt 45 x 35 x 3 cm
  • Bageren og Kokken Teaktræsskærebræt 45 x 35 x 3 cm
  • Bageren og Kokken Teaktræsskærebræt 45 x 35 x 3 cm
  • Bageren og Kokken Teaktræsskærebræt 45 x 35 x 3 cm
Dette produkt er desværre udløbet.
 

Bageren og Kokken Teaktræsskærebræt 45 x 35 x 3 cm

Et smukt skærebræt i ekstratykt stavlimet teak. Dette er et skærebræt, som har et skønt rustikt udtryk og et robust legeme.

Et skærebræt, som du vil have glæde af i mange år frem, og som kun bliver smukkere med årene. Anvend det til hverdag og fest som arbejdsredskab eller som serveringsbakke.

Træsorten teak er takket være sine naturlige olier velbevaret mod råd og skimmel. Derimod kan partikler, som samles på træets overflade, være målet for uønskede angreb. Vask derfor din teaktræsbakke mod fibrene med en blød børste eller svamp og vand og sæbe. Vær opmærksom på, at mindre sprækker i træet er en naturlig del af træs ældningsproces, ligesom alt andet levende ældes. Dette påvirker imidlertid ikke funktionen, men bør blot ses som en del af charmen ved at bruge et levende materiale.

Vær ligeledes opmærksom på, at træet tager skade, hvis siderne får en ulige grad af fugt eller hævelse.

Følg ovenstående, enkle råd, og vi er overbeviste om, at du vil få stor glæde af dine teaktræsprodukter i mange år frem.

Teakmaterialet kommer fra teaktræ dyrket i Indonesien.

Mål: 45 x 35 x 3 cm

Rating og kommentarer

Ingen kommentarer endnu. Vær den første til at kommentere dette produkt!
 

Flere produkter fra samme kategori

Populære produkter lige nu!

Mere af det samme mærke